2011. november 9., szerda

“Hirdesd az igét!” – mondja Pál Timóteusnak. Hugh Thomsen Kerr helyesen hangsúlyozza a következőket: “Nem szociológiát, hanem üdvösséget; nem közgazdaságtant, hanem evangéliumot; nem reformokat, hanem megváltást; nem kultúrát, hanem megtérést; nem haladást, hanem bűnbocsánatot; nem új társadalmi rendszert, hanem újjászületést; nem forradalmat, hanem megújulást; nem renoválást, hanem ébredést; nem felélesztést, hanem feltámadást; nem új szervezetet, hanem új teremtést; nem demokráciát, hanem örömhírt; nem civilizációt, hanem Krisztust kell prédikálnunk; mert mi nagykövetek és nem diplomaták vagyunk.”

Nagyfalui üzenet 2011. november

2011 – AZ ÜNNEPEK MEGISMERÉSÉNEK ÉS MEGÉLÉSÉNEK AZ ÉVE – NOVEMBER 
      ”Boldog a nép, mely ünnepelni tud, és Arcod fényében járhat Uram!” (88 Zsolt. 16)
86. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén 
A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi és az ünnepnapi evangéliumokat! (Mt. 5;25; Mk.13; Lk.14) 
Havi mottó: „Krisztus nevében kérünk titeket engesztelődjetek ki Istennel (és egymással)!” (2Kor. 5,20)
Havi imaszándék: azért imádkozunk, hogy komolyan éljük meg a bocsánatkérést és megbocsátást, mintha ez az utolsó lehetőség lenne a számunkra, a halálunk előtt!
Konkrét feladatunk: azért jöjjünk a Szent Hegyre, hogy kibéküljünk Istennel és az emberekkel!
N.B. November 20 - án, Krisztus Király ünnepén, délután 13 órakor lesz a koronázás virágkoszorúval. 
      Tanítás a Szentlélek Istentől 2011 novemberében
      „Szeretett engesztelő gyermekeim! Szeretettel arra kérlek titeket, hogy kiengesztelődésetek évfordulóját ebben az évben hálaadással ünnepeljétek meg.
      Hálálkodjatok a Tőlünk kapott alázatos lelkületetekért, amely által kértétek és elfogadtátok a megbocsátásunkat.
      Hálálkodjatok azért, hogy nemzeten belül és nemzetek között is kiengesztelődtetek egymással. Tudnotok kell, nagyon sok ideig vártuk ezt, és amikor láttuk a ti bocsánatkéréseteket és megbocsátásotokat az Ég minden kegyelmét rátok, nemzetetekre és az egész emberiségre kiárasztottuk! A kiengesztelődésetek óta, akár érzitek, akár nem, az igazi szeretet működik a szívetekben és közöttetek! A jövőben is megbízlak titeket, hogy a kiengesztelődést gyakoroljátok, ha szükséges családban, lelki közösségben és a vallások között is. Arra kérlek titeket, ha Velünk és felebarátiatokkal kibékültetek éljetek megbékélve önmagatokkal is.
      Hálálkodjatok a kiengesztelődés példaképeiért: Jézusért, Máriáért, II. János Pál pápáért, nemzetetek szentjeiért, őrangyaláért, Éva Asszonyért,... Ők, a kiengesztelődésben rendkívüli módon segítettek és ezután is segítenek titeket.
      Hálálkodjatok azért is, mert a kiengesztelődés elsősorban nem a ti akaratotokból, hanem a Szentháromság, Mária, az összes Angyalok és Szentek megbízásából következett be! Ezért kaptátok a sorozatos áldást szeretett főpapjaimtól. Tudnotok kell, hogy a kiengesztelődés az egyetlen és utolsó esély a nemzetek fennmaradására. A jövőben meg fogjátok látni, mindazok a nemzetek, akik nemzeten belül és a nemzetek között nem tanulnak meg kiengesztelődni, el fognak tűnni a történelem színpadáról. Ezek a gőgös nemzetek önmagukat és egymást fogják felszámolni.
      Hálálkodjatok azért is, hogy megkaptátok az utolsó  idők egyik legnagyobb kegyelmét, az engesztelő  hivatást, a kiengesztelődés megélését  és elterjesztését az egész Földön.
      Hálálkodjatok az Általunk kiválasztott alázatos képviselőitekért, akik Igenje által a kiengesztelődés nemzeten belül  és a nemzetek között megtörténhetett. Gyönyörűség volt látni az Égből, amikor a titeket képviselő papok és azután ti is megöleltétek egymást. Beleremegett az egész Ég a rendkívüli kegyelem átadása alkalmával.
      Hálálkodjatok a kiengesztelődésetek gyönyörű következményeiért. A kiengesztelődés által felszámolódott a szívetekben: az irigység, féltékenység, a széthúzás, az ellenszenv, a bosszú és megszületett bennetek a segítőkészség, az igazi szeretet, egység, az összetartás, az alázat, az öröm és még nagyon sok erény! A kiengesztelődés egyedi ünnepe alkalmával új szívet, új lelket és hófehér lapot kaptatok. Jó példátok azóta is fénylik, hegyre épült világító városként a nemzetek előtt. Tudnotok kell, hogy sokan követték a ti jó példátokat.  
      A kiengesztelődés óta más szemmel néztek egymásra és nyugodt lelkülettel várjátok Jézus visszatérését a Földre.
      Tudnotok kell, Mária virágos kertjében a legszebb virágok lettetek. Örömmel látjuk azt is, hogy a lelki sebeitek, amelyeket kölcsönösen okoztatok egymásnak, szépen begyógyultak. Ezek után arra kérlek titeket, hogy a jövőben soha ne emlegessétek a kapott sebeiteket, hanem felejtsétek el azokat mindörökre, amint azokat Mi is elfelejtettük.
      Hálálkodásotok közben arra is gondolhattok, mi lett volna akkor, ha nemzeten belül  és a nemzetek között a kiengesztelődés nem következett volna be?
      Hálálkodjatok az engesztelők keresztjéért, amelyet hitvallóan a nyakatokban viseltek. Ezen a kereszten Jézus és Mária Szívük egyek! Ezen kereszt által akarunk figyelmeztetni titeket a szeretet egységre, életetek minden napján. Ha nemzeten belül és a nemzetek között akár áldozatok árán is fenntartjátok az Égből kapott egységet, akkor a kegyelem folyamatos áradását fogjátok megtapasztalni.
      A kiengesztelődésetek évfordulóján: a Szentháromság, Mária, az összes Angyalok és Szentek nevében megköszönöm nektek, hogy befogadtátok a kiengesztelődés kegyelmeit. Arra kérünk titeket, hogy a jövőben jobban vigyázzatok erre az egyedi kegyelemre, mint a szemetek fényére.
      Sok áldozatot vállaló együttléteteket az érezhető szeretet kegyelmével áldjuk meg: az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében!!! 
      Házi feladat novemberre: 
„SZENTLÉLEK ISTENÜNK! HÁLÁT ADUNK NEKED, HOGY A KIENGESZTELŐDÉS ÁLTAL AZ IGAZI SZERETET MEGSZÜLETETT A SZÍVÜNKBEN”


Szűz Mária rendkívüli üzenete 2011 október első szombatján 
    Szeretett engesztelő gyermekeim! Jelenleg Fatimáról, Medjugorjéról és Nagyfaluról szeretnék beszélni nektek.
      Én, amikor Fatimában megjelentem a három kiválasztott gyermeknek, ünnepélyesen jelentettem ki nekik: ’Én, a rózsafüzér Királynője vagyok!’ Megkértem őket, minden megjelenésem alkalmával, hogy minden nap végezzék el rózsafűzért. A gyerekek minden kérésemet olyan komolyan vették és élték, hogy kijelenthettem nekik: ’Meg vagyok elégedve veletek!’
Engesztelő gyermekeim! Az utolsó időben megkérlek titeket, hogy végezzétek a rózsafűzért: mindennap elmélkedve és együtt a családotokban, úgy, hogy veletek is legyek megelégedve.
      Én, amikor Medjugorjéban megjelentem hat gyermeknek, ünnepélyesen jelentettem ki nekik: ’Én a Béke Királynője vagyok!’ Megjelenésem alkalmával többek között a szívbékére, a nemzetek és a vallások közötti békére hívtam fel a figyelmüket.
Engesztelő gyermekeim! Tudnotok kell, hogy a szívbéke és a köztetek lévő béke az Ég egyik legnagyobb ajándéka számotokra. A béke az elővételezett Mennyország a Földön amit, ha elveszítetek megbocsátással és bocsánatkéréssel, azaz kiengesztelődéssel lehet visszaszerezni. Az engesztelők hivatása a kiengesztelődés, amely által lehozzátok az Eget a Földre. Ezt tettétek Vácon, Nagyfalu mellett a Szentháromság hegyen és legutóbb Mohácson, amiért nagyon meg vagyok elégedve veletek.
      A Szentháromság hegyén kijelentettem Éva, választott gyermekemnek: ’Én, a Remény Anyja vagyok!’ Ő, reménykedett a legreménytelenebb helyzetben is, mert Isten Mindenható erejére tekintett. Azok az engesztelők élnek reménytelenségben, akik elfelejtkeznek a jó Istenről, és csak önmagukra és az emberekre néznek. Én arra kérlek titeket, ha megtettétek a részeteket, bízzatok a Mindenható Istenben, Aki mindent a javatokra és üdvösségetekre fordít.
      Most ünnepélyesen jelentem be nektek, hogy még a Nagy Figyelmeztetés előtt, a Szentháromság Akaratából meg fogok jelenni a Szent Hegyen, Éva választott gyermekemmel együtt. Annak idején Fatimában három gyereknek, Medjugorjéban hat gyereknek és a Szentháromság hegyen az egész engesztelő közösségnek fogok megjelenni. Ezt a rendkívüli kegyelmet a Szentháromságtól kapjátok áldozatos engesztelésetekért és Éva gyermekem közbenjáró imája miatt. A nyilvános megjelenésem és tanításom egy életre való élmény lesz azok részére, akik rendszeresen járnak a Szentháromság hegyére engesztelni az egész emberiség megtéréséért. Megjelenésem alkalmával, amely hamarosan lesz, ki fogom fejezni nektek a Szentháromság háláját, fel fogom mutatni nektek a megdicsőült Éva gyermekemet, aki az engesztelő szenvedése által vált példaképetekké és Személyesen foglak felkészíteni titeket a Nagy Figyelmeztetésre.
Legyetek mindig lélekben készen, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Ne féljetek a jövőtől, mert Én mindig veletek vagyok, és azt akarom, hogy az Én fehér rózsácskáim legyetek. Jelenleg a legjobb úton haladtok. A Szentháromság az engesztelő közösség többségével meg van elégedve!
      Most a Szentháromság áld meg titeket Általam és Éva gyermekem által: imádságos lelkülettel, szívbékével és a reménység kegyelmével.”