2011. június 8., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária elveszett gyermekeire vonatkozó üzenete

2o11. június 7. kedd, 14.45 óra
Gyermekem, ezek az utolsó napok nem voltak könnyűek. Csak az a fontos, hogy engedelmeskedj Fiamnak. Ne hagyd, hogy most félelem és kétség uralkodjon a szívedben, mert, ha ez megtörténne, akkor a csaló munkálkodna benned.
Nyisd meg a szíved, hogy a kegyelmek eláraszthassák lelkedet, hogy közelebb kerülhess értékes Fiamhoz. Most egész közel vagy Isten anyjához, Aki a te anyád is, s Aki minden időben segít neked, és vezet téged. Nagyon nehéz megküzdened küldetésednek ezzel a részével, de ne feledd, hogy soha sem könnyű az Én Fiamnak dolgozni. Vonakodásod ellenére egyre erősebb leszel. Így van ez jól, hogy mindennek ellenére követed az Ő utasításait. Imádkozz most az összes elveszett gyermekemért, mert hiányzik belőlük a szeretet, az igaz szeretet, amelyet Fiam kínál nekik. Ez a szeretet jelenti az ő megváltásukat. Ajánld fel tehát az összes imádat ezekért a szegény elveszett lelkekért.
Most menj békében, és tegyél meg továbbra is mindent, amit Fiam kér tőled.
Isten Anyja Mária, az Ég Királynője


Üzenet a papoknak, püspököknek és a bíborosoknak a hamis prófétákról

2011. június 7. kedd, 15:15
Szeretett leányom,  szenvedtél, mert a csaló kínoz téged.  Erősen kell imádkoznod, hogy kibírjad támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Én foglalkozzam ezzel, fel kell ajánlanod az Értem kiállt szenvedést és ezt fogadd örömmel szívedbe. Ha továbbra sem felejted el,  hogy ezek a szenvedések azért vannak, mert eggyé váltál Velem, és mint kiválasztott lélek áldott vagy, akkor jobban fogod magad érezni.
Sok követőm most kezdi felfogni, hogy a világban mi is történik, és a Szentlélek kegyelme által harcra készen állnak,  hogy Igéimet megvédjék. A hívők ezen hadserege most egyre erősebb lesz, és félelem nélkül fogják a bűnösöket a megváltásra vezetni.
Szent helytartómnak, Benedek pápának szüksége van imáitokra. Naponta imádkozzatok érte, mert neki most minden szinten védelemre van szüksége, hogy  a bekövetkezendő kínokon átsegítsétek. Nagyon fontos, hogy éberek legyenek híveim minden újonnan fellépő pápával szemben, mert ő nem Istentől való lesz. Kérlek, figyelmeztess minden felszentelt szolgámat, hogy készüljenek fel ezekre a szörnyű kihívásokra, amelyek a legfélelmetesebbek lesznek,  amivel hivatásuk idején valaha is találkoztak. Nagy bátorságot fog követelni, hogy kiálljanak Tanításaim Igazságai mellett. Olyan sok felszentelt szolgám lett vak a visszatérésemmel kapcsolatos ígéretek iránt. Mit gondoltak, mikor fog ez bekövetkezni?  Annyira megszokták Tanításaim előadását, hogy talán elfelejtették, hogy ezek az események valamikor, talán életük idején fognak beteljesedni? Mert a mai világban ez most a legnagyobb kihívás.
Ha több ezer évvel ezelőtt prófétákat küldtem a világba, akkor természetes, hogy arra a periódusra, amikor újra visszajövök, megint küldeni fogok, hogy felkészíthessem erre a világot.
Keltsétek életre a Tanításokat, amelyekre híveiteket tanítjátok. Fogjátok fel, hogy Én vagyok az, aki most hozzátok szólok. Ez az üzenet Tőlem jön, Isteni Megváltótoktól. Imádkozzatok a tisztánlátás kegyelméért, hogy felismerjétek valódi Hangomat, amikor az megadatik nektek. Nyissátok meg most szíveteket és hallgassátok, amit mondani akarok nektek. Eljött a felvilágosítás ideje a jövendölésekről, amelyek megtalálhatóak a Jelenések könyvében, és amelyek most szemeitek előtt zajlanak.
Ti, szeretett szolgáim, bátorsággal, szeretetetek által kell küzdenetek az akadályok ellen, amit a csaló állított fel, és ami türelmeteket a végsőkig próbára teszi. Tudomásul kell vennetek, hogy a hamis próféta készülőben van, hogy elcsábítson benneteket, hogy elragadtasson benneteket, és, hogy arról győzzön meg benneteket, hogy ő az Igazságot képviseli. Most meg kell mutatnotok hűségeteket Irántam és az Örök Atya iránt. Ne essetek kétségbe. Ámbár ezek az események meg fognak benneteket ijeszteni és összezavarnak benneteket, mégis hűségeseknek kell Velem szemben lennetek.
Hívatásotok ideje alatt most először lesz hitetek próbára téve. Péter Egyháza, az Én Egyházam. De amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik,  akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak. Én vagyok az Igazság. Minden időben az Igazságot kövessétek.
Imádkozzatok most azért a kegyelemért, hogy biztosak lehessetek a sátán félrevezetésének felismerésében. Különben a Hamis Próféta kelepcébe csalja az Én szeretett gyermekeimet az ő elbűvölő (karizmatikus), bájos módján. A Sátán nem fogja Egyházamat meghódítani, ha szolgáim a megtévesztéssel szemben  éberek és, ha ezt a valóságnak megfelelően látják: egy ördögi hazugságnak, amelyből, ha beleestetek és csatlakoztatok ehhez az új utálathoz, nem lesz visszaút.
Most hallgassatok meg. Forduljatok Hozzám vezetésért és azokért a különleges kegyelmekért, amelyekre szükségetek van, hogy nyájamat Hozzám és az Örök Atyához vezethessétek,  mert ha ezt teszitek,  akkor olyan kegyelmekben részesítelek benneteket, hogy rövid időn belül erőt gyűjthettek, azért hogy mindenáron megvédhessétek Igéimet.
Mindannyiatokat szeretem és vágyódom segítségetek után ezekben a Végidőkben.
Jézus Krisztus

A kérdés, amit nem tesznek fel az új E-coli baktériummal kapcsolatban

Miközben Németországban és Európa több országában egyre több embert fertőz meg az E-coli baktérium, elfelejtik feltenni a kérdést, hogy vajon mi módon vált az E-coli baktérium hirtelen rezisztensé nyolc különböző típusú antibiotikum családdal szemben majd jelent meg az élelmiszerláncban.
A mostani megbetegedéseket az E. coli O104:H4 csoportba tartozó baktérium okozza, ami általában nem antibiotikum rezisztens. A rezisztencia csak úgy alakulhat ki, ha a baktériumot ismételten antibiotikummal kezelik a mutáció előidézése és ezen keresztül a rezisztencia elérése érdekében.
Ha szeretnénk megismerni a törzs eredetét csak vissza kell vezetni az E-coli genetikai kódját és megtudhatjuk, milyen gyógyszerekkel kezelték a kívánt hatás elérése érdekében. Ezt a vizsgálatot elvégezték  és az eredmény elég érdekes képet mutat az O104:H4 csoport eredetéről.
A genetikai kód megmutatja a baktérium múltját
Amikor a németországi Robert Koch Intézet munkatársai dekódolták az O104:H4 törzs genetikai összetételét azt találták, hogy a baktérium a következő antibiotikumokkal szemben rezisztens:
• penicillin
• tetracycline
• nalidixic acid
• trimethoprim-sulfamethoxazol
• cephalosporin
• amoxicillin / clavulanic acid
• piperacillin-sulbactam
• piperacillin-tazobactam
Emellett az O104:H4 törzs különleges enzimek termelésére is képes, ami „szuper erővel” ruházza fel. Ezt szaknyelven ESBL-nek (Extended-Spectrum Beta-Lactamases – széles spektrumú béta-laktamázoknak) nevezik. Az ide sorolt mikrobák képesek olyan enzimeket előállítani, amelyek a 3. generációs (a kórházak által legszélesebb körben alkalmazott) cephalosporinokat (például cefuroxime, cefotaxime és ceftazidime) is hasítják, és ezáltal hatástalanná teszik.
Emellett az O104:H4 törzs két különleges gént, a TEM-1-et és CTX-M-15-öt is tartalmaz, ami az orvosok rémálma 1990 óta, írja a Guardian.
Miért félnek tőle az orvosok? Mert fertőzés esetén kulcsfontosságú szerveket támad meg és sok esetben halállal végződik.
Egy halálos baktérium létrehozása a biotechnológia segítségével
Hogyan jöhet létre egy olyan baktériumtörzs, ami nyolc különböző gyógyszerosztály majdnem egy tucat antibiotikumával szemben rezisztens, két halálos génmutánssal és ESBL enzim képességgel rendelkezik?
Erre kizárólag egy mód van: a szóban forgó E-coli törzset ki kell tenni mind a nyolc gyógyszertípus hatásának. Normális körülmények között ez nem történik meg egyszerre. Először penicillinnel kezelik a törzset majd megkeresik a túlélő kolóniákat és azokat tetracyclinnel kezelik. A túlélő kolóniák ezt követően rezisztensek lesznek mindkét antibiotikummal szemben és így szépen egyenként végig kell vinni a művelet mind a nyolc antibiotikum családdal. Tudatos genetikai szelekcióról van szó, amit laboratóriumi körülmények között végeznek egy kívánt hatás elérése érdekében. Minden biológiai fegyver így készül az Egyesült Államok hadseregének Detrick marylandi laboratóriumában.
Maga a folyamat a leírtaknál kicsit összetettebb, a lényeg, hogy egy ilyen rezisztens törzs kizárólag tudatos laboratóriumi eljárások eredményeként jöhet létre. Elképzelhetetlen, hogy a természetben véletlenszerűen megtörténjen. Például, ha a baktérium egy élelmiszerből ered (mint ahogyan ezt állítják), hogyan vált rezisztensé ennyi antibiotikummal szemben, amikor növényeket nem kezelnek antibiotikummal?
Gyakran előfordul, hogy egy törzs rezisztensé válik egy adott antibiotikummal szemben, de nem nyolc különböző antibiotikum csoporttal szemben. Eredetének egyetlen forrása lehet: egy laboratórium. Azt természetesen nem tudhatjuk, hogy a létrejött baktérium véletlenül vagy szándékosan került ki a laboratóriumból. Ezt mindenki döntse el maga.
Először betiltják a természetes gyógyszereket, majd megtámadják az élelmiszerláncot
Miközben a hatóságok a fertőzés forrását kutatják, ne feledjük, hogy az EU a természetes gyógyhatású készítmények és étrendkiegészítők betiltására és a természetgyógyászok munkájának megnehezítésére készül. Miután nem állnak majd rendelkezésre természetes gyógymódok már csak annyit kell tenniük, hogy elijesztik az embereket a friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztásától is. Ez fontos, hiszen a friss zöldségek rengeteg gyógyító tulajdonsággal rendelkeznek, és amíg a vásárlók hozzájuthatnak friss zöldségekhez módjukban áll természetes úton megelőzni bizonyos betegségeket.
Amennyiben sikerül elérni, hogy az emberek féljenek a friss zöldségek fogyasztásától, könnyebben rávehetők, hogy feldolgozott, egészségtelenebb élelmiszerek fogyasztására térjenek át. Az eredmény: több beteg és nagyobb igény a gyógyszerek iránt, azaz nagyobb haszon a gyógyszergyáraknak.
További fejlemények az E-coli fertőzésekkel kapcsolatban
  • 22-en haltak meg, 2600-an betegedtek meg, melyből hatszáz beteg állapota válságos, sokuknál fennáll a veszély, hogy veseműködésük leáll.
  • Annak ellenére, hogy továbbra sem sikerült egyértelműen bizonyítani a fertőzés forrását, Ilse Aigner fogyasztóvédelmi miniszter továbbra is óvott mindenkit a növényi csíra fogyasztásától. Egyben újra figyelmeztette a lakosságot arra is, hogy tartózkodjon a nyers uborka, a nyers paradicsom és a nyers saláta fogyasztásától. Jobb, ha félnek ez emberek a zöldségevéstől!
  • Az E-coli baktérium O104-es törzse véres székletet, hasmenést és vesekárosodást okozhat.
  • Eddig 10 európai országból jelentettek megbetegedést, leginkább olyan embereknél, akik Németország északi részén jártak.


Forrás: NaturalNews


E-Coli: a legújabb adattároló
 
Az E. coli láthatólag a baktériumok Jolly Jokere, mivel számtalan különböző kísérlethez felhasználták már - legújabban például adatot kódoltak a DNS-ébe a Hong Kongi Kínai Egyetem kutatói.
A beszámoló szerint összesen 18 baktérium DNS-ébe "mentettek el" egy, az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatának megfelelő méretű adathalmazt. Mivel azonban akár tízmillió ilyen baktériumsejt is kényelmesen elfér mindössze egy grammnyi biológiai anyagban, így összesen már 90 GB-os tárkapacitást jelentenek.
Az adatok ily módon való eltárolása a helyspecifikus genetikai rekombináció természetes folyamatának irányításával válik lehetségessé. Sajnos azonban a módszer még nagyon kezdetleges, így számos komoly hibája van; egyrészt az adatok kiolvasása lassú és nehézkes, és igen költséges felszerelés szükséges hozzá - másrészt pedig az adattároló génszekvenciák mutálódhatnak, ami pedig részleges adatvesztést eredményez.
Számos hátránya ellenére azért foglalkoznak mégis ilyen intenzíven ezzel a módszerrel, mert a baktériumok rendkívül ellenállóak, és sok olyasmit is túlélhetnek, amit a hagyományos elektromos adattárolók nem - így akár az EMP-t és az atomsugárzást is -, és így sokkal szélsőségesebb körülmények között is megőrizhetnek kulcsfontosságú információkat.

Forrás. Ipon

Hamarosan a vatikáni bizottság elé lépnek a međugorjei látnokok

A Večernji List meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a tavaly felállított bizottság tagjai már kapcsolatba léptek međugorjei egyházi személyekkel és a látnokokkal, hogy előkészítsék római útjukat és vallomásukat.
A bizottság már két ülést tartott, amelyeken meghallgatták többek közt Ratko Perić mosztari püspököt, valamint Ivan Sesar hercegovinai ferences tartományfőnököt. Mirjana Soldo látnok június 8-án az olaszországi Terniben, Ivan Dragićević látnok június 12-én Münchenben tesz vallomást.

A tudósítás szerint nem ismeretes, hogy a látnokokat a korábban elvégzett tudományos vizsgálatokon felül újabbaknak is alávetik-e majd. Megjegyzi továbbá, hogy a közeljövőben nem várható döntés az ügyben. Múlt héten az egyik olasz országos televízió kétórás dokumentumfilmet vetített Međugorjéról, amelyet közel hárommillióan néztek meg - értesült a crownofstars.blogspot.com.
Magyar Kurír