2011. május 18., szerda

2013-BAN HATALMAS NAPKITÖRÉSEK LESZNEK Kép: a kék mágneses hullámok közepén egy pici fehér folt a Föld, de ez nem méretarányos, mert a Nap sokkal nagyobb és a Föld sokkal távolabb van mint az ábrán

Már tavaly is jelezték a tudósok, hogy 2013-ban igen nagy Nap-kitörések lesznek, de most az amerikai tudósok még komolyabb figyelmeztetéseket tettek. A mérések alapján már most ki tudják mutatni, hogy a 2013-as Nap-kitörések valóban közelednek és két év múlva érik el a maximumot. Ezt olyan amerikai űrhajhajósok is megerősítették, akik ilyet közelről is láttak az űrből. A tudósok csak annyit mondanak, hogy a Napnak a hatalmas sugárzási hullámai a Földet erősen fogják érni, ami annyit jelent hogy a sok ezer Föld körüli távközlési, időjárási, katonai és egyéb szondák mind tönkre fognak menni. Ha ezek megsérülnek, ami nagyon valószínű, akkor ennek a földi hatásai katasztrófálisak lesznek, mert nemcsak az irányítási és adathálózatokat teszik tönkre, hanem a számítógépes kapcsolatokat is. Hogy ez nem mese, azt nem nehéz elképzelni. A cikk nem tette hozzá azt a lényeget, hogy a Nap-kitörési hullámok ellen a Földön, vagy a Földről semmilyen módon nem lehet védekezni. Tehát a Természet a legnagyobb úr. A hírben az a lényeges, hogy a Napnak ugyan 11 évenként vannak erősebb kitörései, de ami most jön az minden eddiginél nagyob lesz. Hogy a természeti katasztrófák közül csak az izlandi vulkánt említjük, az is fél évre a légiközlekedést megbénította, de a Nap hullámai az egész Földet fogják érni és akkor még az élettani hatásait nem is említettük. Kép: a Nap kitörésének a méretei
Regina Collins nővér prófétai üzenete

    Pár hete történt, hogy Regina nővér, a romániai utazása előtt imádkozott, és az Úr arra kérte, hogy írjon, amire ő papírt, tollat ragadott és a következő írás lett a végeredmény.

    Regina nővér mindenkit arra buzdít, hogy kérjük a Szentlélektől a megkülönböztetés ajándékát és így olvassuk ezt a próféciát is.

   

    Prófécia

    Azoknak, akik nem változnak hamarosan túl késő lesz. Ti, akik önző életet éltek, nem törődve másokkal csak a saját élvezetetekkel, nagy veszélyben vagytok. Elvesztegetitek az életeteket. Ha nem tudtok jó cselekedeteket felmutatni, örökre elvesztek. Ti, akik másoknak szenvedést okoztok, örökké tartó szenvedésre lesztek ítélve, ha nem tartotok bűnbánatot. Figyelmeztetlek benneteket, nagyon rövid az időtök. Sokan közületek hamarosan meghalnak. Ez a katasztrófa a világ nagy részét érinteni fogja. Nem fogom megakadályozni, hacsak nem imádkoznak sokan és tartanak bűnbánatot.
Egy régi oktatásokat szervező cég megint elkezdett munkálkodni Magyarországon, amely nagyon rafinált módon átveri az ügyfeleit, és nagy pénzekkel nyúlja le azokat.
Munkamódszerük a következő:

Telefonon keresztül felkeresik az áldozataikat. (Hogy honnan kerül hozzájuk az érintett egyén telefonszáma, nos, az rejtély). Nagyon kedvező nyelvoktatási, vagy számítógépes képzési ajánlattal állnak elő. Valahogy mindig úgy alakul a beszélgetés, hogy az áldozat olyan dolgokat hall a telefonos ügyintézőtől, amiket hallani akar. Nagyon kifinomult pszichológiai érzékük van hozzá. Tulajdonképpen a szolgáltatás díjáról egy szó sem esik. Időpont egyeztetést követően az áldozatot felkeresi egy ügynök, aki házhoz megy, állítólagos szintfelmérést végezni. Itt természetesen valamiért mindig kedvezően alakuló tudásszintet állapítanak meg, felmérést követően előtérbe kerülnek az oktatás költségei, melyeket nagyon kedvezőnek tüntet fel az ügynök. Általában jól fizető állással is kecsegtet a tanfolyam elvégzése után. A továbbiakban kiderül, hogy ott, a helyszínen be kell fizetni egy összeget, mert különben az áldozat lemarad a jó tanfolyam lehetőségéről. Tulajdonképpen a beszélgetés teljes ideje alatt azt érzékelteti, hogy ez egy-egyszeri kivételes tanulási lehetőség. A befizetendő összeg jelen esetben 15000 ft lett volna.

Ismertető jelek: ha nincs az áldozatnál készpénz akkor felajánlja azt, hogy akár a bankautomatához is elkíséri... Vagy akár Eurót is el tud fogadni. Utána aláíratnak siettetve egy szerződést az áldozattal. Időhiányra és egyéb indokokra hivatkozva siettet, hogy a delikvens írja alá a szerződést. Természetesen ennek az a lényege, hogy ne legyen idő elolvasni a szerződést. Ne tudja az áldozat, hogy mit ír alá. Általában még azzal is csökkenti az ügyfél gyanakvását, hogy ha esetleg meggondolná magát, akkor nyolc napon belül elállhat a szerződéstől, felbonthatja azt. Az igazi meglepetés akkor éri a delikvenst, amikor szembesül azzal, hogy a beígért szolgáltatásoknak a fele sem igaz és a végén a beígért képesítést sem kapja meg, és persze a beígért munkalehetőség is elmarad... Ha az áldozat a beígért szolgáltatások elmaradása miatt nem fejezi be a tanfolyamot, félúton ki akar szállni belőle akkor kifizettetik vele a tanfolyam teljes költségét. Ezt bíróságon keresztül is elintézik, ha az áldozat nem akar fizetni. Akár 400000 ft ról is lehet szó. Természetesen a bíróság a kezükben van. Nem sok esélye van az áldozatnak, hogy megnyerje a pert. És természetesen a tanfolyam költségei sem annyi amennyit az elején mondanak, hanem jóval drágább, ami csak a szerződés aláírását követően derül ki.

Remélem sok embernek, tudok segíteni, megelőzni a bajt.

A cég nevét nem érdemes leírnom, mert ezek a tetvek állandóan változtatják azt. Ezért inkább a módszerükre próbáltam rávilágítani. Arról könnyebb felismerni őket.


Baráti üdvözlettel:...

Elszámolás

Mi történik mostanában?Mintha megállna az idő,mintha a gyöngyöspatai események óta nem történne semmi jelentős,mintha miminden,és mindenki várná a végső kürtszót.

Nézzetek ki a világba!A természet folyása felgyorsult,és csak látszólag áll az idő. A korábban napjainkban történő fagyos szentek ideje lecsengett a múlt héten,a szőlő virágzásnak indult,a gabona kalászol,a madarak fiókái is kibújnak. Minden siet. Mintha még utoljára minden hirtelenjében gondoskodni szeretne az utódlásról,a magtermésről,faja fennmaradásáról.

Mi történik valójában?

Bizonytalanság,kétség,és a jövőtől való félelem lesz úrrá mindenen,és mindenkin,és éppen a legnagyobb kérdést nem tudja megválaszolni.

Elszámolás!

Mind untalan ez jut az eszembe,és tudom,hogy mindenkinek van mit elszámolnia,magával,családjával,a körülötte élőkkel,a rábízottakkal,a természettel,és magával a Teremtő Istennel!Elfogytak az érvek,elfogytak az energiák,és elfogyott a hit. De ugyanígy elfogyott az a végtelen rosszindulat,ami évezredeken át áradt a világba,és már nem tud meg újulni. A maga megkövesedett gonoszságával végzi pusztítását,és már nem tudja sem önmagát megállítani,de befolyásolni sem képes azt a folyamatot,ami elindult,megállíthatatlanul,és visszavonhatatlanul. A változás. A változás az új felé,változás az elszámolás felé,változás az élet pozitív ideje felé.



A világ kormányai,köztük a mi kis tetves,és semmirekellő,szánalmas nyomorult helytartóink is érzik,és tudják,itt nem győzhetnek,mert már nem ők irányítanak. Kétségbeesett kapkodás mindaz,amivel csupán pislogni tudják mindazt,amit nem érhettek el. Nem sikerült egy polgárháború,nem sikerült észrevétlenül levezényelni a beköltözést,nem sikerült a bankok által diktált ellehetetlenítést végre hajtani. Mondom nem sikerült!

Megvan,mert vannak EMBEREK,akik nem nézték tétlenül a bankok gennyeskedéseit, és számos pert indítottak banki károsultak javára,és nyertek is!

Megvan a recept!Hiába vinnyognak,és hisztiznek már,mert egy teljes bank csoport húzhatja le a redőnyt a mai nappal!Sebtében szögelgetnek új jogszabályokat,ennek kivédésére,de már lépés előnyben jár az igazság!Hagyjuk is szépen tovább folyni,sőt segítsünk ott ahol tudunk nekik!



Sok emberrel beszéltem a napokban,és még mindig nagyon elkeseredettek,mivel sehogyan nem jön össze a magyar egység!Van egy írás a Jövőnk .infon,had idézzek belőle!



„A magyar tudat nem kötődik egyetemi diplomához, de megköveteli a magyarságra jellemző adottságok, erkölcsiség, lelkiség, temperamentum ismeretét. A magyar rendkívül tiszta erkölcsű nép volt, és lelke mélyén, minden bűnös rombolás ellenére még ma is az. A bűnözők között szinte nincs is magyar, csak idegen. Ebből adódik, hogy egy erkölcstelen ember nem lehet magyar. Példaként Szent Lászlót idézzük. Aki amikor meghozta a tolvajok kivégzésének királyi rendeletét, és egy főúr azt mondta, hogy így kihal a magyarság, Szent László erre azt válaszolta: Nem hal ki, mert a magyar nem tolvaj, csak az idegenek lopnak. Ezrek végezték a bitón, és ezreknek szúrták ki a szemét lopásért, de László királyunk mégis köztiszteletben álló és szeretett szent lett.

El kell jutnia a magyarságnak újra oda, hogy az erkölcsre figyelve közösségekbe szerveződjön. Ez az egyetlen lehetőség arra, hogy nemzetté emelkedhessünk. Nem az a lényeges, hogy a közösség hány tagból áll, hanem az, hogy vannak-e ilyen közösségek, vagy nincsenek. Addig semmiféle nemzeti ellenállásról sem beszélhetünk, amíg annak a legalapvetőbb feltétele, a szorosan egymáshoz kötődő erkölcsös magyarok közösségei létre nem jönnek. Ez az egymásért való kiállás legalapvetőbb eleme, e nélkül minden igyekezet hiábavaló energiapocsékolás. Az erkölcsi szempont első helyre helyezése kizár minden idegen elemet a rendszerből. Szavakra, szép mondatokra senki se figyelhet, mert a hazugság így működik.

A második fontos elem a külalak, az ember külső képe. A lelkileg tiszta embernek egy hasonló kisugárzása van, mely látható a figyelmes ember számára. A rokonszenv egy kód, mely segít minket, míg az ellenszenv figyelmeztet. Ne a szöveg alapján alakuljon ki bennünk a vélemény (mert a hazug tudja, hogyan adja el magát), hanem a fizikai forma, és a lelki kisugárzás alapján. A magyar egyetlen szó nélkül is felismert a másik magyart. „



Nincs ma,és bizony nem is lesz egyenlőre magyar egység,mert mind lelkileg,és szellemileg is mélyen alatta vannak az ember milliók annak a szintnek,hogy ezek a feltételek érvényesüljenek!Ez most baj?Nem,szerintem nem az. Ez egy ítélet,ami mindenkire vonatkozik,fajától,és nemzetiségétől függetlenül!

Elszámolás!

Számoljon el mindenki,tud e,akar e magyarként élni,érezni,tudni,és létezni?Nem barátaim,nem könnyű feladat ez!Nem is méltó rá mindenki,és sokan fel sem fogják ennek értelmét!Van tán még némi esély arra,hogy legalább ott legyenek néhányan az új világ kezdeténél,ha belső önmagába tekint,és megvallja mindazt a hiányosságot,amit szándékosan,vagy butasága,és meggondolatlansága miatt elkövetett.Nem ellenem,vagy ellened,hanem maga ellen, a fajtája,és az emberiség ellen!

Kicsi a mi világunk,de része a nagy egésznek,része az univerzumnak,és mint ahogy a kutya lerázza magáról a bolhákat,úgy a Föld,és az univerzum is lerázza magáról a nem odavaló, embernek aligha nevezhető biológiai formákat!

Mondhatná bárki,hogy a harc ellen vagyok!Nem komám,a harc csak most kezdődik!Sokkal keményebb,és sokkal borzalmasabb lesz,mint eddig bármelyik volt a történelem során!Nem országokért zajlik,nem pénzért,nem hatalomért,nem 5,vagy 200 ember életet követel,hanem a mindenségért folyik,és a puszta túlélésért!

Elszámolás!

Mindazzal,amit nem tettél meg,puszta félelemből,vagy irigységből,mindazzal,amiért késtél kezet nyújtani,mindazzal,amitől többnek érezted magad,mint valójában vagy!Mikor kezdődik a harc?Már folyik!Nem vetted észre? Rád vártam! Nem jöttél,lemaradtál! Nem tudok veled már számolni,mert már nincs rád időm! Maradtak azok,akik értették a hívó szót,maradtak azok a kevesek,akik már régóta hadban állnak,nem föltétlen fegyverrel,de szeretettel,azzal,hogy enni adtak másoknak,azzal,hogy reményt adtak másoknak,azzal,hogy megtanítottak másokat,hogyan jussanak ki abból a csapdából,amit te okoztál nekik a késedelmeddel!

A harc típusa átrendeződött,fizikairól,szellemire,mert a fizikai károkat már nem lehet megállítani! Nincs egység,nincs közös cél,csak egoizmus van,törtetni akarás,és önjelölt hadurak,oktalan,és tudatlan kóválygása,amivel magával rántották a még tudatlanabb embereket. Izmaik minden mozdulatával,még most is,még a kudarcok idején is kötik az ebet a karóhoz,és pártoskodnak!Sajnos hullák mind,csak még nem tudják!Nem lesz rájuk szükség,mert nem hogy nem lehet,de nem is kell mindenkit megmenteni!

Elszámolás!

Számolj el gondolatoddal,amivel nem akartad felfogni,hogy az a harc,amire vártál,nem fog eljönni!Nem fognak ellenségek szemtől szemben kiállni,és kard,ki kard!Elpuskáztad a lehetőséget,és nem léptél sem lélekben,sem szellemben előre!Futhatsz még egy kőrt,de nagyon siess,mert nincs sok idő!Már nincs hátra,már csak előre menekülhetsz!

Nem lesz szépen felépített új világ,ebben a dimenzióban nem. Az új dimenzióhoz fel kell nőni,fel kellett volna nőni,kértünk rá,beszéltünk veled,nem léptél!

Egy olyan forgásba értünk,amiből nincs kiszállás,aki erős, marad,aki nem,kiröpül az univerzum sötétjébe,és csak az Öreg Isten dönthet sorsa felől.

A spanyolországi földrengések,meghozták az első jelet,Augusztusban folytatódik végig a Pán tengelyen,és mindaddig tart majd,amíg a szárazföldet még általunk nem látott nagyságban elöntik a tengerek,és emberek milliói vesznek oda. Felkészültél erre? Szeretném azt tudni,hogy igen,de tudom,hogy nem!Még most sem hiszed,és most sem látod mi fog történni!Még mindig Palesztinát figyeled,miközben játszanak veled,még utoljára,itt a te világodban!

Arra figyelj,hol húzod majd meg magad,mit fogsz enni,és inni,mit és kit,és kitől kell megvédened!

Tudnod kéne már,de nem figyelsz!Nem tudom mi lesz veled emberke?!

Nézz magadba, keresd meg a vezért és tartsd meg az elszámolást!


www.mnszentlaszlozaszloalj.info

A római exorcista szerint Boldog II. János Pál erőteljes közbenjáró

Gabriele Amorth, a Római Egyházmegye 86 éves exorcistája szerint egyre több fiatal kerül sátáni befolyás alá; ugyanakkor különösen hatékonynak találja Boldog II. János Pál közbenjárását a lelkekért való küzdelemben. Amorth atya, aki az elmúlt huszonhat év során több mint hetvenezer exorcizmust végzett, elmondja: a világnak tudnia kell, hogy a Sátán létezik, és mindig a leggyengébb ponton támad. Ismerteti a sátáni befolyás fajtáit, és gyakorlati tanácsot ad a Gonosz elleni küzdelemhez.
Amorth atya, aki az elmúlt huszonhat év során több mint hetvenezer exorcizmust végzett, a CNA-nak elmondta: a világnak tudnia kell, hogy a Sátán létezik. A gonosz lelkek sokan vannak, és kétféle hatalmuk van: közönséges hatalmuk az ember kísértésére, hogy eltávolodjon Istentől, és a pokolra taszíthassák; rendkívüli hatalmuk pedig arra, hogy valakit különleges módon gyötörjenek. Ez utóbbinak négy formája van: a sátáni megszállottság, a sátáni zaklatás (mint pl. Szent Pio atyánál, akit sokszor ütlegelt), a kétségbeesésbe kergető rögeszmék, s végül amikor a Gonosz megszáll egy helyet, állatot vagy akár egy tárgyat.
Gabriele Amorth szerint az ilyen esetek ritkák, de számuk növekszik. Különösen aggasztó a gyakorisága a fiataloknál, akik különféle szektákon, szeánszokon és drogokon keresztül kerülnek sátáni befolyás alá. Nem kell azonban elkeserednünk – mondja. „Ha Jézus Krisztussal és a Szűzanyával tartunk, Isten megígérte, hogy nem enged erőnkön felül megkísérteni.”
Az exorcista gyakorlati tanácsot is ad a Sátán elleni küzdelemhez: „A kísértéseket elsősorban a bűnre vezető alkalom kerülésével győzhetjük le, mert a Gonosz mindig a leggyengébb ponton támad. Azután pedig: imával. Mi, keresztények előnyben vagyunk, hiszen ott van számunkra Jézus szava, ott vannak a szentségek, ott az ima.”
Amorth atya az exorcizmus során legtöbbször Jézus Krisztus nevét hívja segítségül, de szentek égi közbenjárásáért is gyakran fohászkodik. Elmondása szerint az utóbbi években egyikük – Boldog II. János Pál pápa – különösen hatékony közbenjárónak bizonyult. „Többször megkérdeztem a gonosz lelket, miért fél annyira II. János Páltól. Kétféle választ kaptam, mindkettő elég érdekes. Az egyik: ’mert keresztülhúzta a számításaimat.’ Úgy vélem, ez a kommunizmus bukására vonatkozik. A másik pedig: ’mert annyi fiatalt ragadott ki a kezeim közül.’ – II. János Pál hatására sok fiatal tért meg; sokan talán csak eltávolodtak az egyháztól, de II. János Pál miatt újra gyakorló hívők lettek.”
„Természetesen a Szűzanya még nála is hatalmasabb közbenjáró. Ó, amikor a Szűzanyát hívja segítségül az ember! Egyszer azt is megkérdeztem a gonosz lélektől, miért fél jobban, ha a Szűzanyát szólítom, mint ha Jézus Krisztust. Azt felelte, azért, mert jobban megalázza, ha egy ember győzi le, mint ha Krisztus.”
Az élők közbenjárása is fontos – teszi hozzá Amorth atya. Az exorcizmus ima, tehát minden keresztény ember imádkozhat azért, hogy egy lélek vagy egy hely megszabaduljon a Gonosztól. Ehhez három dologra van szükség. Az Úr azt mondta apostolainak: ezt a fajta gonosz lelket nagy hittel, sok imával és sok böjttel lehet kiűzni. Hit, ima és böjt. Elsősorban hit, nagy hit kell hozzá. Jézus sokszor a gyógyításainál sem azt mondja: „meggyógyítottalak”, hanem hogy „a hited gyógyított meg”. Azt akarja, hogy higgyünk benne, erősen, feltétel nélkül higgyünk. Hit nélkül semmit sem tehetünk” – idézi a római exorcistát a CNA.