2010. december 23., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A fájdalmam és  szenvedésem ma

2010. december 22. kedd 02:40
Leányom, rettenetesen szenvedek az emberiség bűnei és Létezésem kegyetlen visszautasítása miatt, amely oly gyakori most a világban, és azon hívek száma, akik Nekem hátat fordítanak, rendkívüli arányban megemelkedett.
A fájdalom, a szenvedés és a kín mindig erőteljesebb, amikor a világ a Karácsonyt ünnepli. Tudom a Szívemmel, hogy bár ez a legfontosabb keresztény ünnep, mégsem olyan módon vannak kinyilvánítva tanításaim, ahogyan azt kellene.
Szeretett leányom, ki kell tartanod saját szenvedéseidben, mind elméddel, mind lelkileg. Mindezek közelebb hoznak majd téged szent Szívemhez. Csak akkor egyesülhetsz Velem, amikor ezt a megpróbáltatást elszenveded.
Leányom, imádkozz, imádkozz, imádkozz, hogy a többi lélek enyhítse kínjaimat, amelyeket elszenvedek. Óh, ha meg tudnám menteni gyorsan a lelkeket, és szerető karjaimmal átölelhetném őket, a Szívem is meggyógyulna. De sok lélek nem fog megtérni Hozzám. Neked sokat kell dolgoznod, leányom, hogy meggyőzhesd őket az igazságról. Sohase add fel.
Te tele voltál kétségekkel, de Én tudom, hogy a szíved mélyén felismerted, hogy ezek az Irgalmasság üzenetei, amelyek a lelkek megmentésért adattak, és hogy valóban Tőlem és az Örök Atyától származnak.
Tarts ki, fogadd el a szenvedést, légy alázatos, türelmes, és cselekedj méltósággal, amikor az Én Nevemben próbára tesznek.
Menj most, megújult életerővel, szeretettel és erővel, hogy szeretett Gyermekeim lelkét visszanyerhesd.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus