2010. november 9., kedd

2010.11.08.

2010. november 08. Hétfő
Reggel édesanyám vitt autóval az iskolába. Meglepett, hogy láttam Jézust a kocsi hátsó ülésén ülni, és többször is láttam, hogy kezeivel megáld mindent, amerre csak megyünk. Amikor mentem fel a lépcsőkön az iskolában a lépcső tetején várt rám. Az egyik óra után láttam, hogy mellettem sétál és megkérdezte tőlem: Drága gyermekem, jól érezted magadat az órán? Azt feleltem neki: Igen, jól éreztem magam. Amikor mentem a templomba többször is láttam, hogy mellettem sétál, és amikor odaértem a templomba, ott várt rám. Szentmise előtt bocsánatot kértem tőle, és egy látomásban magamat láttam térden állva, és hogy Jézus átölelt engem irgalmával. Azt is láttam, hogy mellettem ül a padban.
A szentmise elején láttam Jézust, amint imádkozott a Mennyei Atyához a lelkiismeret vizsgálat előtt. Jézus: Drága gyermekem! Sokszor Én is közbenjárok értetek Atyám előtt, hogy legyen hozzátok Irgalmas!
Láttam, hogy szeretettel ránk tekint az „Uram, irgalmazz” alatt. Jézus: Szeretetemmel és irgalmammal átölellek benneteket gyermekeim.
Az evangélium előtt láttam Jézust, kezében egy könyv volt. Jézus: Drága gyermekem,  minden szentmisében elhozom nektek egyenesen a Mennyországból az Élet Igéjét, vagyis az evangéliumot, hogy az Én életem példája szerint éljétek le földi életeteket.
A „Szent vagy” alatt láttam egy oltárt, melyen egy bárány feküdt és angyalok seregei vették körül.
A Miatyánk imádkozásánál látomásban mindannyian a hegyen voltunk, láttam Jézust, ahogy tárt karokkal az égre nézve velünk együtt imádkozott. Jézus: Ezzel a látomással arra tanítalak gyermekem, hogy amikor közösen imádkozzátok a Miatyánkot, mély tisztelettel és szeretettel mondjátok a Mennyei Atyának.
Mielőtt áldozni mentünk, láttam Jézust fehér ruhában, azt mondta nekünk: Jöjjetek gyermekeim, boldogan adom nektek Szent Testemet és Véremet szentáldozáskor. Amikor sorban álltam, Jézus megmutatta, hogy mindenkit Ő áldoztat meg. Nem láttam a papot, csak Jézust, és amikor felemelte kezével a szentostyát, ezt mondta: Ez az Én Testem. Nagyon megérintett engem ez a látomás, egész nap csak erre tudtam gondolni.
Szentmise végén a tabernákulumnál az Oltáriszentség helyén Jézust láttam keresztre feszítve. A Szűzanya térden állva imádkozott a kereszt alatt.
Sétáltam a vissza az iskolába, közben is többször láttam Jézust. Megkérdezte tőlem: Gyermekem, megfogod a kezemet? Igent mondtam Jézusnak, és kézen fogva sétáltunk vissza az iskolába.
Sajnos észrevettem, hogy mióta a látomások vannak, kevesebbet beszélek az Égiekkel. Jézus: Drága gyermekem! Jól érzed a szívedben, hogy elhanyagoltad beszélgetéseinket! Látom gyermekem, hogy most nagyon boldog vagy, de elmondom neked, hogy még több feladatot kaptál tőlem, mely nagy felelősséggel jár. Gyermekem, mostantól nemcsak beszélgetéseinket kell leírnod, hanem látomásaidat is, és meg kell kérdezned tőlem, mi a jelentésük, hogy mások is meg tudják érteni.
Megkérdeztem Jézust, hogy lehet, hogy ilyen sokszor látom őt. Jézus: Gyermekem! Szeretném, hogy mindig bízz az Én jelenlétemben!
Szűzanya: Drága gyermekem! Légy mindig hálás Szentfiamhoz, mert végtelen az ő jósága! Szeresd Jézust, amennyire csak tudod!
 
Szűzanya: 8. Parancs: Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
Drága gyermekeim! Tanuljatok meg először is nem hazudni, helyette mindig az igazat mondjátok. A hazugság bűne egyenesen a gonosztól ered, olyan néven is szólítják, hogy ő a „hazugság atyja”. A hazugság bűne által nemcsak önmagatokat csapjátok be, hanem másokat is becsaptok. Olvassátok a Bibliát, mert minden szó, mely benne van, igaz. Szentfiam ezt mondta: „Én vagyok az út, az igazság, és az élet.” Tehát egyedül Jézusnál találhatjátok meg minden kérdésetekre a választ. Ez a bűn könnyen elszakít titeket az Úrtól. Sokan gondoljátok azt, hogy van kegyes hazugság. Ez tévedés! Nincsen! Minden hazugság hazugság. Mit jelent az, hogy „mások becsületében kárt ne tégy?" Ez azt jelenti, hogy ne beszéljétek ki felebarátotokat mások előtt! Ne pletykáljatok! Nem szabad más lelkén sebet okozni, mert nektek sem esne jól, ha veletek tennék. Kerüljétek a rágalmat! Tanuljátok meg, hogy az igazság mindig kiderül, és ti magatok jártok mindig pórul. Szeressétek felebarátaitokat, ahelyett, hogy bántanátok őket! Törekedjetek betartani e szent parancsolatot! Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak titeket a felebaráti szeretet és becsület lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
A feladataimról Pio atya: ezt mondta: Drága gyermekem! Tudom, hogy nem könnyű feladatokat kaptál. De ne úgy tekints ezekre, mint valami teherre, hanem ellenkezőleg, légy boldog, gyermekem, mert ha  Jézussal együtt vállalod a szenvedéseket, ez nagy kegyelmeket tartogat számodra.


Nagyfalui üzenet, 2010. november

2010 – A SZENTEK MEGISMERÉSÉNEK ÉS KÖVETÉSÉNEK AZ ÉVE –NOVEMBER
”Isten Akarata az, hogy szentek legyetek!” (1 Tessz 4,2)
74. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi és az ünnepnapi evangéliumokat! (Mk.5;Lk.20;21;23;Mt.24) 
Havi mottó:„Atyám, szabadíts meg a gonosztól!(Mt 6,13)
Havi imaszándék: a jóra törekvő életünket ajánljuk fel a tisztítótűzben lévők megszabadulásáért!
Konkrét feladatunk: ha tehetjük, menjünk el szeretteink sírjához, tegyük rendbe azt, és imádkozzunk ott a lelkük üdvösségéért!
N.B. november 21-én 13 órakor virággal fogjuk megkoronázni Krisztus Királyt.

Szeretett engesztelő gyermekeim! Mivel a gonosz lélek napjai meg vannak számlálva, ezért rendkívüli módon támad titeket. Az utolsó időkben, amelyben éltek, meg kell tanuljatok rendkívüli módon védekezni és harcolni ellene.
Én, a Szentháromság Akaratából, a Sátántipró Asszony vagyok. Most elmondom nektek, hogy ti és őseitek hogyan kerültök a gonosz lélek hatalmába és hogyan kerülhettek újra a Szentháromság uralma alá.
A Gonosz hatalmába bűneitek, mulasztásaitok, lelki sebeitek, őseitekkel való kapcsolatotok le nem rendezése, okkult ördögi praktikák, Isten nélküli és istentelen életetek,… miatt kerültetek.
Hogyan kerülhettek újra a Szentháromság teljes uralma alá?
Az őszinte bűnbánatotok által! Fontos kimondani Isten és az Ő szolgája előtt, a szentgyónásban, hogy ’Isten Irgalmára szoruló bűnös ember vagyok! Felelős vagyok bűnös tetteim minden következményéért. Teljes szívemből ellene mondok a gonosz léleknek, ellene mondok minden kísértésének és teljes szívemből döntök Isten mellett és egészen Neki szentelem az életemet.’ Ha ezt megteszitek, kikerültök a gonosz hatalma alól, és Isten uralma alá kerültök. Arra kérlek titeket, hogy kérjetek Istentől bocsánatot őseitek bűnei miatt is, hogy ők is szabaddá váljanak.
Ha megtanultok megbocsátani és bocsánatot kérni, lelki sebeitek begyógyulnak, a szeretet- kapcsolatotok helyreáll Istennel, élő és elhunyt szeretteitekkel és az egész emberiséggel. Tudnotok kell, hogy a harag, gyűlölet és minden más bűn utat nyit számotokra a gonosz lélek uralma felé. Ezt a kaput bocsánatkéréssel és megbocsátással tudjátok végleg bezárni.
Ha gyógyító imát végeztek, megszabadulhattok a gonosz lélek által okozott testi- lelki- szellemi betegségeitektől. Ha a gyógyulásotok nem következik be, ajánljátok fel engesztelésül szenvedéseiteket tisztulásotokért, az egész emberiség megtéréséért és a tisztítótűzben szenvedő őseitek megszabadulásáért.
A szabadító ima által megszabadulhattok az ördögi megkötözöttségeitektől. Sorozatosan elkövetett, visszatérő bűneitek által olyanná váltok, mint egy a lábain madzaggal megkötözött madár, amely nem tud szabadon repülni, csak egy behatárolt területen. A rendszeresen végzett szabadító ima által megutáljátok a bűnt, megszeretitek a jót és elindultok a lelki fejlődés útján.
Ha a gonosz birtokba vett benneteket,az ördögűző ima által megszabadulhattok tőle. A megszállott emberek olyanok, mint a kalitkába zárt madár, amelybe önként maguk sétáltak bele. Ördögűző imát a Pápa, a püspökök és az általuk megbízott papok vagy karizmatikus személyek végezhetnek. Ezt a gonosznak parancsoló imát csak tiszta lélekkel, Isten erejében bízva és gyakorlat által lehet végezni, sohasem egyedül, mindig közösségben.
Mit tegyetek az abortált magzatokkal?  Először is kérjetek bocsánatot Istentől és a megölt magzatoktól, és mondjátok ki azt, hogy szeretitek őket. Utána kérjetek bocsánatot Istentől azok nevében is, akik tudtak az abortuszról és segédkeztek abban. Utána vállaljátok a szenvedéseket, amelyet Isten megenged az életetekben jóvátételként.
Vannak házak, családok, helyek, napok, bizonyos útszakaszok,… amelyek súlyos bűnök miatt a gonosz hatalma alá kerültek. Arra kérlek titeket, hogy Jézus Vére, felajánlott szentmisék, szenteltvíz hintés, tömjénezés által törjétek meg a gonosz erejét és helyezzétek ezeket a helyeket és személyeket a Szentek és az Angyalok védelme alá.
Még arra is megkérlek titeket, hogy Jézus Nevében radikálisan határoljátok el magatokat a gonosz lelkektől, a bűnös világtól, a gonosz emberektől és a pokolba jutott őseitektől, hogy ezután már egyáltalán ne tudjanak ártani nektek! Égessétek el az okkult könyveket, a pornó anyagokat, az ördögi praktikák minden eszközét (inga, kártya, varázseszközök, stb.), adjátok vissza a lopott dolgaitokat, vagy térítsétek meg az okozott kárt, hogy a gonosz uralma alól megszabaduljatok. Tanuljátok meg Jézus uralma, védelme, oltalma alá helyezni önmagatokat, szeretteiteket, javaitokat, az egész emberiséget és a tisztítótűzben szenvedő őseiteket. Ezt időnként ismételjétek meg!
Bánjátok meg mulasztásaitokat, amelyeket a tisztítótűzben szenvedő őseitek ellen elkövettetek! Kérjetek bocsánatot tőlük és ti is bocsássatok meg nekik! Tegyétek jóvá mulasztásaitokat felajánlott misesorozattal (gregorián, kilencedek)! Minden ősötöket anyai és apai ágon visszamenőleg helyezzétek Jézus Szent Sebeibe, hintsétek meg őket Jézus Szent Vérével, és kérjétek rájuk Isten Irgalmának a kiáradását és áldását.
A családfa gyógyításával leszeditek még ezen a földön élő szeretteiteket a gonosz szekeréről és áthelyezitek őket Isten szekerére, a tisztítótűzben szenvedő szeretteitek kiszabadításán munkálkodtok, az abortált magzatokkal helyreállítjátok a szeretetkapcsolatot.
Ha nem helyezitek Isten uralma alá magatokat és őseiteket kéréseim szerint, minden rosszra számíthattok. Ha kéréseimnek engedelmeskedtek, Isten uralma alá helyezve magatokat és őseiteket, egészen közel kerültök a szeretetben Istenhez, az egész emberiséghez, a tisztítótűzben szenvedő és az üdvözült lelkekhez. Testi-lelki gyógyulásra, megtérésre, újjászületésre, purgatórium nélküli üdvösségre számíthattok.
A Szentháromság Általam áld meg titeket az Ő isteni Oltalmával!”
Házi feladat novemberre:
„URAM SEGíTS, HOGY IGENT MONDJAK NEKED EGÉSZ ÉLETEMBEN ÉS HALÁLOM PILLANATÁBAN IS!!!
(Az üzeneteket Nagyfaluban, Csilik János atya közvetítésével kapjuk!)
  Előretekintés 2010 decemberére:
A következő egyházi év az ünnepek megismerésének és megélésének az éve lesz.
Az egész engesztelő közösségnek megköszönöm minden áldozatvállalását, amelyet Istenért és a lelkekért tett az elmúlt évben.
Kegyelemmel teljes adventi készülődést kívánok mindenkinek!
Decemberben 2-3-4-5-én lesznek az engesztelések 13 órai kezdettel!
Csilik János:
CHIARA LUCE BADANO (1971-1990) ÉLETSZENTSÉG 18 ÉVESEN
Nem is olyan rég még köztünk élt és már a boldogok között tisztelhetjük őt. Nem volt szerzetes, nem volt pap, hanem egy olasz diáklány, akitől 17 évesen megkérdezte Jézus: „Akarod-e hordozni a keresztemet, mert a te segítségeddel sokkal több embert tudok megmenteni a kárhozattól?” És Chiara igent mondott Jézusnak!
1960-ban két olasz fiatal, Ruggero Badano és Maria Tereza Caviglia összeházasodnak. Éveken át hiába várakoznak, nem születik gyermekük. Nagyon sokat imádkoznak együtt és elzarándokolnak a Szűzanya szentélyébe, kérésükkel a szívükbe. 11 év után meghallgatásra talált az imájuk és 1971 október 29-én megszületett a kis Chiara. A szülők a Szűzanya ajándékának tekintik őt. Csodálatos a gyermek, mindig mosolyog, beszédes, vidám természetű, szereti a sportot, a természetet és a zenét. És szereti „az utolsókat”, a szegényeket, akikre kevesen figyelnek oda.
Óvodáskorától pénzt gyűjtöget egy kis dobozban az afrikai szegény gyerekek részére és arról álmodozik, hogyha felnő, orvos lesz, hogy meggyógyítsa őket. De nemcsak a távol lévők vonzzák, akiket „könnyű szeretni”, hanem a saját társai között is mindig megtalálja azokat, akiken segíthet. Chiara boldog kislány, aki szereti az életet és szeretné másokét is széppé tenni.
Elsőáldozásra egy evangéliumos könyvet kap, amely nagy hatással van rá. Kilenc éves korában tagja lesz a Fokoláré közösségnek, ahová barátait is magával viszi. Életének mottója ettől kezdve „azt akarom, hogy mindenben Isten legyen az első helyen!”
Az Istenszeretet természetes módon járja át az életét, miközben éli a fiatalok mindennapi életét. Egy nap teniszezés közben olyan éles fájdalom hasít a hátába, hogy kiesik a kezéből az ütő. Ekkor 17 éves. Másnap elmegy az orvoshoz, aki hosszas vizsgálódás után először a szülőkkel közli a szomorú hírt: a lányuk, a csontrák miatt, gyógyíthatatlan. Amikor Chiara is megtudja a diagnózist, némán imádkozva lefekszik az ágyra. Amikor lassan felül, mosolyogva megfogja édesanyja kezét és azt mondja: „Tudod mama beszélgettem Jézussal. Azt mondtam Neki: Jézus, ha Te Akarod, én is akarom!” Ezt ismételgette gyakran az elkövetkezendő fájdalommal teli év során. A betegség nagyon hamar elhatalmasodik, több fájdalmas műtét is követi egymást. Chiara rövíd idő után már járni sem tud. Fájdalmai közepette ő ad lelki támaszt családjának és azoknak akik felkeresik betegágyán. A látogatókat, fájdalomtól meggyötört, de mosolygós arccal fogadja. Arca mindvégig nyugalmat, békét, örömet sugároz. Naplójában ezt írja barátainak címére: „Egy pillanat allatt léptem ki az életetekből! Szerettem volna megállítani azt a vonatot, ami elvitt töletek! Sok mindent nem értettem! Tele voltam tervekkel, vágyakkal. Egy új világ várt rám és semmi mást nem tehettem minthogy ráhagyatkozzam. Mosmár érzem, hogy egy csodálatos isteni terv része vagyok, amely lépésről – lépésre kitárúl előttem.” Távol lévő barátainak ezt üzeni: „A fiataloké a jövő! Én már nem tudok futni, de szeretném átadni nektek a lángot, mint az olimpián. Vigyázzatok, csak egy életetek van és az mindent megér, hogy jól éljétek.” A betegség lassanként felemészti testi erejét, de a lelki ereje töretlen. Kezelőorvosa, aki nem hívő így nyilatkozik: „Mióta megismertem Chiarat és a családját valami megváltozott bennem. Most kezd összeállni bennem a kép a kereszténység lényegéről!”
1990 júliusában ezt írta Chiara Lubichnak, a Fokoláré mozgalom alapítojának: „Amióta leállították az orvosok a kezelésemet, annyira fáj a hátam, hogy nem bírok oldalra fordulni és néha úgy érzem megfojt a fájdalom! Ugye a Jegyesem látogatott meg engem?”  Chiara Lubich a következőket válaszolta neki: „Chiara, ne félj attól, hogy Igent mondj Jézusnak minden pillanatban! Jézus erőt fog adni neked, én ebben biztos vagyok! Én is imádkozom érted, és lélekben mindig veled vagyok! Isten Végtelenűl szeret, és be akar hatolni a lelked legmélyébe és meg akarja veled éreztetni a Mennyországot!”
Chiara a szenvedésben Jézus látogatásait látja és tudatosan készül a Vele való találkozásra!
Mindent megtervez: azt kéri, hogy mennyasszonyi ruhában temessék el, hiszen mennyei Jegyese elé készül. Halála előtt azt mondta: „Ne sírjatok miattam, én Jézushoz megyek! Nem akarom, hogy temetésemen az emberek szomorkodjanak, inkább énekeljenek teljes szívükből!” Utolsó szavai, amelyeket az édesanyjának mondott, ezek voltak: „Légy boldog mama, mert én boldog vagyok!”
Chiara Luce hamarosan sok fiatal számára Égbe mutató jel lesz. Barátai, tisztelői, amikor sírjánál összegyűlnek, úgy emlékeznek rá, mint aki most is velük van! Hisszük azt, akik eljutottak az Istennel való közösségre, közbenjárnak értünk! Chiara Luce Badano közbenjárására már történt egy csodálatos gyógyulás, amelyet XVI. Benedek pápa 2009 december 19-én kelt dekrétumában elismert.
Chiara Luce, kérünk járj közbe értünk is Istennél, hogy a mi életünkben is, mindig, mindenben Isten legyen az első helyen!

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A Szűzanya első üzenete

2010. november 8. hétfő, 15.30 Otthon, a rózsafüzér elmondását követően

(az alábbi üzenet felvilágosításul szolgál a jövőre nézve, azok számára is, akik még rejtve vannak és üzeneteket kapnak, de még nem tudják,  hogy mit kell tenniük)
“Gyermekem, ez a feladat, amit rád bíztam nagy felelősséggel bír, nem hagyhatod, hogy bárki is megakadályozzon feladatod végrehajtásában. Hirdetni kell az igazságot. Kiválasztott vagy erre, hogy ezt tedd. Gyermekem, légy erős. Nézz fel az Istenre, és kérd, hogy vezessen, hogy elvégezd a feladatot, amit rád bíztam.
Az összes szentek melletted vannak, és segítenek neked a munkában. Azok a személyek, akiket láttál, mind a segítségedre lesznek, hogy határtalan üzeneteimet terjeszteni tudjad, és hogy mindenki számára hallhatóvá tegyed. ( Itt azoknak a különböző szenteknek a képeiről van szó, amelyeket a látomások közben látott a látnoknő, de neki fogalma sem volt arról, hogy kik lehetnek ezek, míg később mások azonosították ezeket a képeket: pl. Szt. János-Pálét, Fausztina- nővérét, és Szt. Józsefét, s még két személyét, akiket nem tudtak azonosítani.)
Vezetni fognak téged. Nem lesz egyszerű dolgod, de szívesen és kitartóan dolgozol majd. Mindent megjövendöltek, ami történik. Egy eszköz vagy, amelynek segítségével Isten szava eljut az összes gyermekemhez.
Soha ne feledd, hogy Isten az összes gyermekét szereti, azokat a bűnösöket is, akik folyton szidják Őt. Könyörögj mindenkiért, hogy mindnyájan kegyelmet kapjatok. A Szent család újra egyesülni fog.
( Szünet…  ezen a ponton nagyon meglepődtem. Ezért megkérdeztem a Szűzanyát: “Jól értettem ezt a részt?” Kedvesen mosolygott, és folytatta…)
Vedd a ceruzádat és írjad, ez a helyes, és terjeszd ezt az üzenetet, mielőtt még késő lenne. Ezek az üzenetek az Istentől vannak, és tisztelni kell őket. Bízom benned, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy ebben a hitetlen világban a lehető leghatékonyabb módon napvilágra jussanak. Különösen fontos, hogy erős maradj a Fiam számára. Tudom, hogy Vele, Érte, és Általa szenvedsz. Örvendj, mert így helyes. Áldott légy gyermekem, amiért kiválasztattál erre a feladatra. Légy erős.
Minden nap imádkozz a vezetésért. Ne félj, idővel mind erősebb leszel. Minden nap veled leszek, és a családoddal. A Szentlélek működik általad, ezért tudod kinyilvánítani azt az Igazságot, ami az Atyám terve a Földön. Gyermekem, ne törődj a kétségeiddel. Ezek az isteni üzenetek nem a képzeleted szüleményei. A jövendőről szóló írások magyarázatra kerülnek.
Imádkozz Isten minden gyermekéért. Szeretett Fiamat mindennap nagyon megbántják. Az emberek bűnei kínozzák Őt. A kereszthalála óta még soha nem szenvedett ennyire, mint most.
Megvan benned az erő és lelkület, amire szükséged van, hogy Isten áldásával eleget tegyél a küldetésednek. A felkészítésed befejeződött. Kész vagy a rád váró küzdelemre.
Menj csak gyermekem. Övezd fel magad, emelt fővel állj, és segíts a gonosz elleni küzdelemben. Ne kételkedj többé, ha egyedül maradsz. Veled van az összes angyal és szent, s vezetnek téged minden lépésednél, közöttük Szt. II János Pál, Szt. Fausztina és Szt. József.
Köszönöm gyermekem rendkívüli hitedet. Igazi harcos vagy, s úgy az Atya, mint a Fiam nagyon szeretnek téged. Egy vagy Jézussal, s a kezedet a Szentlélek vezeti.
Menj csak gyermekem, s végezd a rád bízott munkát, s ebben a legfontosabb történelmi időszakban használj fel  minden eszközt, ami csak a rendelkezésedre áll.
Isten áldjon gyermekem.
Krisztusban szerető Édesanyád, Mária, a Föld Királynője.

( Itt azoknak a különböző szenteknek a képeiről van szó, amelyeket a látomások közben látott a látnoknő, de neki fogalma sem volt arról, hogy kik lehetnek ezek, míg később mások azonosították ezeket a képeket: pl. Szt. János-Pálét, Fausztina- nővérét, és Szt. Józsefét, s még két személyét, akiket nem tudtak azonosítani.)