2010. november 5., péntek

2010.11.04.

2010. november 04. Csütörtök
Vettünk világoskék színű kendőt, megkérdeztem a Szűzanyát megfelel-e neki? Szűzanya: Igen gyermekem, megfelel! Nagyon örülök neki gyermekem és mosolyogva tekintek rád, mert hallgattál rám.
Éjszaka arról álmodtam, hogy Jézus azt akarta, hogy azokat az üzeneteket, melyek az emberekhez szólnak olvassam fel. Jézus: Drága gyermekem, ezzel az álommal azt mutattam neked, hogy mások előtt az én akaratom szerint fel fogod olvasni a mi kettőnk benső beszélgetéseit. Mert, amikor megjelennek kiadva a beszélgetéseink, sokan szeretnék személyesen tőled hallani, ami veled történik. Sokan lesznek ellened, de lesznek, akik melletted fognak állni. Az a fontos gyermekem, hogy mindent, amit neked mondtunk, át tudd adni az embereknek. Gyermekem, neked kell képviselni minket. De ne félj, mert mi mindig ott leszünk melletted.
Kértem egy megerősítést az úr egyik választottján keresztül Jézust II. János Pál pápával kapcsolatban. Jézus: Kislányom! II. János Pál pápa lelki gyermekévé fogadott, úgy, mint Pio atya. Kérd sokat közbenjárásukat! Különben mindent bátran kérdezz meg tőlem! Ne félj tőlem, hanem szeress!
Megkérdeztem Jézust megengedi-e, hogy virrasztáskor engesztelhessünk? Jézus: Drága gyermekem! Igen, megengedem, hogy az esti virrasztást összekössétek az engesztelésetekkel. Ne felejtsd el! Én is órákig imádkoztam Atyámhoz a Gecemáni kertben. Imától függetlenül mindig a lélekmentés legyen számotokra kitűzve célnak.
Tanácsot kértem Pio atyától, hogyan tudom kezelni az indulatosságomat? Pio atya: Drága gyermekem! Egyedül a Szűzanyával tudod csillapítani az indulatosságodat! Szűzanya: Drága gyermekem, kérj tőlem segítséget, vigasztalást és én azonnal betakarlak palástommal, melyen ellenségem képtelen áthatolni.
Észrevettem, hogy hasonló kegyelmeket kapok az Úrtól, mint Madarász Éva. Megkérdeztem Éva asszony véleményét. Madarász Éva: Igen gyermekem, az Úr ugyanazokkal a kegyelmekkel ajándékoz meg téged, mint engem. Mivel még nagyon fiatal vagy, még sok feladat és egyben sok kegyelem vár rád az elkövetkezendő időben. Mindig légy hálás az Úr iránt, mert végtelen az ő jósága! Jézus: Drága gyermekem! Bár te nem tudod, de nagyon szoros kapcsolatban vagy Nagyfaluval és Madarász Évával.
Megkérdeztem Jézust, hogy busszal vagy autóval menjünk Nagyfaluba Krisztus Király ünnepére? Jézus: Drága gyermekem! Ha busszal mennétek, valóban kevés időtök lenne az X atyával való beszélgetésre. Gyermekem, sürget az idő! Benső beszélgetéseinkről sok időt kell igénybe vennetek X atyával. Menjetek minél hamarabb, amint van rá alkalmatok! Ezért azt tanácsolom számotokra, hogy menjetek autóval Nagyfaluba. Viszont egész úton imádkoznotok kell, mert ez egy zarándokút. Én ott leszek mellettetek, de az ima még nagyobb védelmet fog nyújtani nektek a gonosz támadásai ellen.
Szűzanya magyarázza tovább a Tízparancsolatot: 4. Atyádat és anyádat tiszteld!
Drága gyermekem! Nemcsak gyermekek számára, hanem felnőttek számára is nagyon fontos ez a parancsolat! Isten után a család szeretete a legfontosabb. Mindig legyetek hálásak a szülők iránt, hiszen másodszor ők adták az életet nektek. Hogyan kell a szülőket tisztelni? Először is törekedjetek arra, hogy mindig legyetek hozzájuk engedelmesek, szófogadóak, és tisztelettel beszéljetek velük! Legetek hálásak és mindig gondoljatok arra, hogy édesapátok és édesanyátok betegségben, egészségben ott voltak mellettetek és gondoskodtak rólatok. Szeressétek őket, mert a szeretet tudja egyben tartani a családot! Ha nem vonjátok bele családi életetekbe Istent, akkor ne csodálkozzatok azon, hogy ezáltal a gonosz könnyen szétválaszt benneteket és a végén válás lesz belőle. Legyetek egymással egységben a hitben, az imában és a szeretetben. Higgyétek el, ha így éltek a gonosz nem fog tudni közétek férkőzni, mert undorodik a szeretettől! Mindig forduljatok hozzám, mert én azonnal betakarlak benneteket palástommal, mely hatalmas védelmet nyújt ellenségetek, a gonosz ellen. Ne felejtsétek el tanításomat, és törekedjetek betartani ezt a parancsolatot! Most pedig édesanyai áldásommal megáldalak téged a család szeretetével és az egység lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.
                                        Mária Magdolna

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101104