2010. november 1., hétfő

2010.10.31.


2010. október 31. Vasárnap

Álmomban az úr egyik választottjával voltam és beszélgettem vele. Megkérdeztem van-e ennek jelentősége? Jézus: Ti ketten gyermekeim, szoros kapcsolatban vagytok Velem.

Újból kértem az Úrjézust, hogy erősítse meg nekem, hogy valóban mellettem van-e, és kértem mondja el, hogyan néz ki? Jézus: Drága gyermekem! Ezt felesleges megkérdezned! De a kedvedért megerősítelek újból, hogy én mindig melletted vagyok, most pedig előtted állok és figyellek téged! Elmondom neked azt is, hogy általában fehér ruhában vagyok és fejemen egy korona van. Ezzel azt akarom kérni tőled, hogy mindig én legyek számodra a szíved királya! Gyermekem, ha kiüresíted magadat és szabaddá válsz minden világi dologtól, akkor szívedben még nagyobb hely lesz nekünk égieknek! Törekedj a lelki szegénységre!

Szentmise előtt kértem az Urat, hogy bocsásson meg nekem. Jézus: Mindig bízz az én irgalmamban, mert én mindig megbocsátok neked!

A Szűzanyától is bocsánatot kértem, mert elhanyagoltam őt újból. Szűzanya: Drága gyermekem! Nagyon boldoggá tettél őszinte bocsánatkéréseddel! Én már rég megbocsátottam neked! Gyermekem, mindig tanulj hibáidból!

A szentmisén odaadtam az utolsó pénzemet, nehéz volt lemondani róla, hiszen vehettem volna rajta valamit. Jézus: Drága gyermekem, mosolyogtam rajtad! Hidd el, én ezerszeresen meg foglak jutalmazni mind lelkiekben, mind anyagiakban!

Bűnbánó szívvel megcsókoltam az Úrjézus 5 szent Sebét. Kértem, hogy közben beszéljen hozzám. Jézus: Drága gyermekem, nagyon boldoggá teszel, hogy térden állva és bűnbánó szívvel fordulsz hozzám. Én közvetlenül melletted vagyok. Gyermekem, mindent megbocsátottam neked, légy boldog, mert én is boldog vagyok lelked láttán! Nagyon Szeretlek!

Ránéztem a keresztre. Jézus: Drága gyermekem, nézz rám! Gondolj arra, mi mindent vállaltam el értetek, hogy megmenthesselek benneteket. Amikor megcsókolod sebeimet, bár te nem láthatod, de igazi és valóságos sebeimet csókolod meg. Ezt ne felejtsd el! Gyakorolj őszinte bűnbánatot, és törekedj a tisztaságra! Gyermekem, sokszor észre sem veszed mennyi fájdalmat okozol Nekem! Törekedj a változásra és törekedj elkerülni a bűnt, a kísértést és csábítást! Hidd el, én mindig ott leszek melletted, csak kérd segítségemet!

Kértem, hogy öleljen át és áldjon meg. Jézus: Drága gyermekem! Nagy szeretettel átöleltelek, és homlokon csókoltalak. Most pedig megáldalak a hűség és szeretet lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Ne sírj gyermekem! Helyette légy boldog, hiszen megbocsátottam neked és irgalmammal átöleltelek.

Észrevettem, hogy nagyon nehezen tudok önmagam ellen küzdeni. Jézus: Gyermekem! A böjtölés rengeteget tud segíteni az önmagad elleni küzdelemben!

Ma megfogadtam, hogy örökre lemondok a csokoládéról. Szűzanya: Drága gyermekem, nagyon boldoggá teszel minket lemondásoddal, és a szívünk ujjong. Hidd el gyermekem, minden lemondás a lelked üdvére szolgál és nemcsak nekünk okozol ezzel örömöt, hanem önmagadnak is!

Kértem az Úrjézus véleményét, hogyan tehetem jóvá az összes bűnömet, rossz cselekedetemet és engedetlenségemet? Jézus: Úgy teheted jóvá, hogy újból elolvasod Valtorta Mária könyvét, melyben a 10 parancsolatot magyarázom nektek. Ha nem értesz valamint, nyugodtan hozzám fordulhatsz kérdéseddel!

Elkezdtem olvasni a könyvet. Megkértem Jézust magarázza el nekem ezt a mondatot: „A Szeretet az egyén megszabadítója. Aki szeret, saját megváltását kezdi el.” Jézus: Gyermekem! Ez azt jelenti, hogy a szeretet tud benneteket teljesen megszabadítani a bűntől és a sátántól. Ezért is kell minden embernek törekednie a szeretetre. A szeretet visz bennetek a Mennyországba! A Szeretet tud benneteket üdvözíteni!

Valtorta Máriánál olvastam, hogy Jézus homlokon csókolta Pétert. Ezt velem is megtette. Erről kérdeztem őt. Jézus: Drága gyermekem! Szeretet-csókjaimmal mindig letörlöm lelketekről a bűn foltjait. Ez fontos! Ne felejtsd el!