2009. február 6., péntek

Nagyfalui üzenet, 2009. február

“…A Bűn Embere az alvilág evangéliumát fogja hirdetni követői révén a templomokban…”
2009 – A ZARÁNDOKHELYEK MEGISMERÉSÉNEK AZ ÉVE –FEBRUÁR
”Isten és a felebarát szeretetében éljétek le földi zarándoklásotok szent idejét!”
53. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén

A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi evangéliumokat! (Márk 1,21-45 és 2,1-12)
Havi mottó:„Amit az ember vet, azt le is aratja!” (Gal.6,7)
Havi imaszándék: a betegek és a beteggondozók türelmének a növekedéséért imádkozunk!
Konkrét feladatunk: mindenkiben Jézust akarjuk látni és szeretni, különösen a betegekben!

Tanítás a Szentlélek Istentől 2009 februárjában
            „Szeretteim!
A figyelmeztetéskor az emberiség nagy része Isten jelenlétében be fogja ismerni a bűneit és meg fog térni. Sajnos az emberiség néhány százaléka megáltalkodott fog maradni, még Isten rendkívüli jelenlétében is.
A figyelmeztetés után hamarosan meg fog jelenni az Antikrisztus – a Bűn Embere – a Gonosz szolgája. Az Antikrisztus bárány bőrbe bújt farkas lesz, aki sok jót fog tenni, a vallás leple alatt fog jelentkezni. Kezdetben látszólagos béke és szelídség fog áradni belőle. Lassan, fokozatosan fogja megmutatni a foga fehérjét. Világvallást akar alapítani, és hamis ökumenizmust akar létre hozni. Az Antikrisztus az övéinek sok pénzt, sikert, hatalmat és minden földi jót ígér és ad is. Az Antikrisztus szolgái által meg fogja osztani a híveket, papokat, főpapokat, és akit csak lehet el fog téríteni Istentől. A Bűn Embere az alvilág evangéliumát fogja hirdetni követői révén a templomokban. A reinkarnációról, a jógáról, a rejkiről, az agykontrollról, bioenergiáról, asztrológiáról, a spiritizmusról,… és egyébb okkult és áltudományos tanokat fognak meggyőzően hirdetni. Ugyanakkor félre teszik az Újszövetségi Szentírást, a szentmisét, a szentségeket (különösen a szentgyónást és szentáldozást), Mária tiszteletét, a Pápát, a tíz parancsolatot,… és üldözni fogják az igazi Egyház híveit, papjait és főpapjait. Ezért az utolsó idők apostolai rövid ideig katakombákban fognak kényszerülni szentmisét bemutatni.
Én arra kérlek benneteket, maradjatok hűségesek a vértanúság árán is Istenhez, a Pápához, a  Szűzanyához, a szentségekhez, a szentmiséhez,… Meglátjátok, ha Isten hűséges gyermekei maradtok, felajánlott életetekkel, imáitokkal, böjtjeitekkel,… sok lelket fogtok kiragadni a Gonosz karmaiból. Isten szolgáit az egyszerüség és szerénység fogja jellemezni. A megáldott kegytárgyak által különleges oltalomban fogtok részesülni.
Az Antikrisztus, földi hatalmának a csúcsán, gonosz szolgái által meg fogja pecsételni mindazokat, akik hozzá tartoznak. Ezáltal véglegesen eldől a sorsuk, Isten rendkívüli büntetéseit és a kárhozatot fogják magukra vonni.
Az Antikrisztus és követői végleges félretétele után, ki fogok áradni rendkívüli módon a hűséges emberekre, külsőleg és belsőleg átformállak titeket és az egész teremtett világot. Más növényzet, más állatvilág, szeretetteljes emberek közti kapcsolatok lesznek, az Égből leereszkedő Új Jeruzsálemben. Isten meg fogja mutatni gyermekeinek, milyen lett volna a Föld és az emberiség, ha Ádám és Éva hűségesek maradtak volna Hozzá. Rendkívüli örömben, boldogságban és szeretetben fog élni a megmaradt emberiség, Istennel és egymással. Azután egy boldog korszak fog következni, amely úgy fog eltelni, mint egy csodálatos rövid álom.
A boldog korszak eltelte után Jézussal együtt átadjuk a teljes uralmat az Atyának, aki az Égből leereszkedett új Jeruzsálemet, a megmaradt emberiséggel együtt magához fogja ölelni a Mennybe. Akkor lesz Isten minden mindenben. A Mennyben azt fogjátok énekelni az angyalokkal és a szentekkel együtt: az Antikrisztus és követői örök vesztesek, Isten szolgái pedig örök győztesek lettek!!!
Megáldalak benneteket az Isten melletti döntés kegyelmével!!!”

Házi feladat februárra:
„ÉN ÉS A CSALÁDOM AZ URAT VÁLASZTOTTUK !!!

Előretekintés 2009 márciusára:
Közös imaszándék lesz: azért könyörgünk lélekben együtt, hogy az egész Földön, különösen a Szentföldön béke legyen és maradjon!
Konkrét feladatunk lesz: a kilencedben és azután Hétfőn, Szerdán és Pénteken elvégezzük a szabaditó imát. A Szentháromság Nevében megkötözzük a gonosz lelkeket, a háború, a békétlenség, a gyűlölet szellemét,… és megsemmisítjük alvilági terveiket.