1997. november 11., kedd

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

75. Üzenet.
1997. november 10. Nagy Szent Leo pápa és egyháztanító.
Az Ember:
" A kápolna kegyképéből fény árad, és azt veszem észre, hogy él a kép. Két Angyal áll Szűz Mária mellett, kettő térdel az Oltáriszentség előtt, kettő pedig a pap mellé áll és énekelnek:"
A Szent Angyalok:
" Szeplőtelen, a Te győzelmed közel van. Az idő már jelzi, hogy Szent Fiad és az Egyház a Kálvária hegyen egyesülnek. Ott fogják a kegyelem teljességét és a dicsőség koronáját megkapni."
 A Szűz Anya:
" Szent Fiam az Út, az Igazság és az Élet! Ő az ÚT,amely titeket a szentséghez vezet. Szent Fiam az IGAZSÁG, amely titeket minden gonosztól megszabadít. Nektek most szükségetek van rá, mert hamisság uralkodik a világban. Szent Fiam az ÉLET.Ő az a Kapu, amelyen keresztül a mennyei birodalom dicsőségébe léphettek.
Tudjátok meg, hogy sok püspök nem engedelmeskedik a pápának. Sok pap elárulja Szent Péter utódját, és így Szent Fiamat Is. Ezért nagyon fontos és sürgős az Én hívásom, hogy imádkozzatok az Egyházért. Az ellenségek összeesküvést kovácsolnak Szent Fiam Jegyese ellen. Ők liturgikus újításokat akarnak bevezetni. Most lépnek abba az időbe, amelyben egy ellenpápa az emberiség csalójának az útját előkészíti. Az ellenség készíti már az Egyház elleni támadást, hogy az Egyház befolyását csökkentse. Ne veszítsétek el a hiteteket! Jön az igazság diadala."