1997. május 26., hétfő

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

46. Üzenet.
1997. május 25. A Szentháromság ünnepe.
Egy Szent Angyal:
" Légy üdvözölve Mária, Te a Szentlélek Jegyese. A Te Szívedben van az Isten titkainak összes kincse . Te Vagy a szeretet Jegyese és virága. Mi  dicsőítjük a Te Szeplőtelen Fogantatásodat. Lábaidhoz borulunk, és háladalt énekelünk az Örök Atyának, a mi Királynőnkért. Te hordod magadban Isten szeretetének titkát. Te Vagy minden titkoknak a megbízottja, amelyeket Isten kinyilatkoztatott. Ütött a Te győzelmed órája. A Te Szeplőtelen Szíved által fogod összezúzni az őskígyó fejét. A Te szolgáidnak serege készen áll a küzdelemre és a mindenek Urának és Teremtőjének a dicsőítésére. Amen."
 Az Istenanya:
" Az emberiség egy új évezredbe lép. A Világosság Fiai közül sokan tanúi lesznek egy nagy újjáépítésnek. A ti életetek tanúsága legyen tökéletes kapcsolatban ISTENNEL. Ezért jövök Én le a Földre olyan gyakran,hogy emlékeztesselek titeket az Én Fiamnak a szavaira. Nagyon fontos a tanúságtétel, mert ezekben a napokban egyre mélyebbre süllyed az emberiség a sötétbe. A sátán dühösen ront az Egyháznak. Megtámadja a Világosság gyermekeit és mindent meg akar semmisíteni. Ellenetek fordítja gyengeségeiteket. A Mi gyermekeink között ezért van annyi széthúzás és szakadás. Én megismétlem." Ne legyetek önzők!" Ne csak saját magatokra gondoljatok, hanem törekedjetek az egyetértésre és az egységre! Nézzétek, hogyan szenved az Egyház a sok szakadásban, fiai hogyan szét vannak szóródva a világban. A Szentlélek a béke forrása. Ha kitartotok az imádságban, akkor Ő az Én Szeplőtelen Szívem által egységet és örömet fog ajándékozni nektek. A kölcsönös szeretet egyesít, az egyet nem értés pedig szétszór. Ezt használja ki a sátán veletek szemben.Megkísért titeket az önzésetek által és megzavarja a ti szíveteket. Legyetek kitartóak és adjátok át magatokat a kegyelemnek. Ne sértődjetek meg minden kicsinységben, hanem törekedjetek megérteni egymást. Ugye imádkozzátok a " Miatyánkban", bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek? Az Én Isteni Fiam ebben az imában a ti életprogramotokat foglalta össze. Ti úgy tudtok életszentséget elérni, ha küzdötök a gyengeségeitek ellen, így a nagyképűség és a beképzeltség ellen. Az önzés kőkeménnyé teszi a szívet úgy, hogy az Isten számára már nem áll nyitva. Szakítsátok el a sátáni köteléket, és kövessétek Fiam példáját a szelídségben és az alázatosságban! Ne kritizáljatok, és ne ítéletek el senkit! Az ítéletet hagyjátok az Istenre. Imádkozzatok gyakran a Szentlélekhez! Kérjétek az Ő segítségét, és majd meglátjátok, hogy szíveteket hogyan árasztja el a szeretet. A Szentlélekben megtaláljátok azt az utat, amelyet követnetek kell."

Medjugorjei üzenetek 1997. május

1997. május 25.
Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy dicsőítsétek Istent, hogy Isten Neve szent legyen szívetekben és életetekben. Gyermekeim, amikor Isten szentségében vagytok, Isten veletek van, békét és örömöt ad nektek, amit csak az ima által kaphattok Istentől. Ezért gyermekeim, újítsátok meg az imát családjaitokban, és akkor szívetek megdicsőíti Isten szent Nevét, és a Mennyország fog uralkodni szívetekben. Közel vagyok hozzátok és közbenjárok értetek Istennél. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!