1997. április 17., csütörtök

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

38. Üzenet.
1997. április 13. I.Szent Márton vértanú pápa.
" Az Ember:
" Két oszlop jelenik meg magasan az égen. Egy Szent Angyal közeledik és mondja:
 A Szent Angyal:
"Pillants a két oszlopra, Ők képezik az Új Szent Korszak alapjait, valamint a hit alapjait. Ez a két oszlop jelképezi az OLTÁRISZENTSÉGET és a SZEPLŐTELEN SZÜZET. Ahogy Ő lett a Megváltó Édesanyja és azután minden emberé, ugyanígy lesz Ő az igazságosságban és a szeretetben történő megújulásnak az Édesanyja."
 Az Ember:
" Megnyílik a fénykereszt, és azon át megjelenik az Istenanya kis arany csillagokkal díszített fehér palástban. Kezében arany rózsafűzért tart. A két oszlop között egy szivárványt látok, amin keresztül leereszkedik az Istenanya."
Az Istenanya:
" Kedves gyermekeim, ma úgy jövök hozzátok, mint a Megújulás Anyja. Föl akarlak készíteni benneteket a Föld újra való fölépítésének az eseményeire. Szemetek láttára lepleződik le az Új Ég és az Új Föld titka. Az Örök Atya küld engem most a Földre, hogy a nagy győzelem óráját hírül adjam. Egyben azt is, hogy az Én Szeplőtelen Szívem lesz a ti menedéketek a nehéz órákban. Közeledik az idő, amikor az emberek lelkiismerete is, és minden  megújul. A Föld színe a Szentlélek ereje által és az igazságosság tüze által fog megújulni."