1997. február 18., kedd

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

22. Üzenet.
Tabghaban a kenyérszaporítás helyén.
1997. február 17. Szent Patrik.
Az Ember:
” A Genezáreti  tó fölött egy nagy Angyal jelenik meg.Szárnyai olyanok ,mint a Nap. Fehér liliom van a kezében, kinyílik az ég , és hallom a hangot.”
Az Örök Atya:
” Ember, az szól hozzád, Aki a Kezdet és a Vég. Senki sem méltó arra, hogy hozzám jöjjön, hacsak nem Fiamon át.Ember, azt akarom, hogy benned az Én akaratom megvalósuljon. Írj le minden szót, amit általad küldök, mert te eszköz vagy a kezünkben. Jön az az idő, amikor az Egyházban megnyilatkozik Isteni Fiam nagy dicsősége. Sokan fognak megtérni, de ez még nem a végleges diadal. Ember, légy Fiam Jegyesének, az Egyháznak nagy tanúságtevője és tanúságtevője az Igének.”
Az Ember:
” Fény borítja be  az egész Földet és a Szent Angyalok egy seregét látom az égen, fölfelé néznek. Egy Angyal kezében stóla van, és ezt mondja:”
A Szent Angyal:
” Ember, ne félj! A szeretet nálad van.Boldog az az óra, amelyben minden valóra válik. Az idő teljessége eljött, és az Igében minden beteljesedik. Jön az óra, amikor a Vőlegény egy pillanatra elfordítja tekintetét a Jegyeséről és ugyanakkor a csábító felemeli a fejét. Az első IDŐ beteljesedik, amelyben az Örök Atya kijelöli a menedékhelyet, a Szeplőtelen Szívet. És jön a KÉTIDŐ, amikor az ellenség a Legfölségesebbet és az Ő Jegyesét káromolja. Ez a GOLGOTA ideje lesz. Ezután jön a FÉLIDŐ, a Szentlélek megújítja a Földet. Boldogok, akik ezt ,megértik és már most térdre borulnak.”